DBR A/S har eksisteret i mere end 30 år, og er et lille, ansvarsfuldt, dansk familieejet virksomhed med 5 ansatte. Vi har oparbejdet en bred kompetence inden for rådgivning og annoncering samt kreativ grafisk opsætning. Vores organisation har kompetente salgskonsulenter og kreative grafikkere, som formår at skabe utroligt flotte annoncer, som giver dig og dit firma stor værdi.

Hos os er servicen i top, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten og har et meget højt krav til at levere løsninger, der skaber glade og tilfredse kunder.
Et godt og tillidsfuldt samarbejde er nøglen til succes!

Miljø

Er en vigtig prioritet for DBR A/S. Netop derfor er vores poser fremstillet af polyethylen (PE), der ved forbrænding omdannes til kuldioxid og vand, dvs. bestanddele der indgår i naturens kredsløb. Poserne er af en kvalitet der gør at de kan genbruges igen og igen til gavn for dig og miljøet. Vi får strøm fra danske vindmøller.

Danske samarbejdspartnere

Vi har valgt ikke at outsource vore produktion af  poser såvel som bogmærker til billige lavtlønslande med dårlige arbejdsvilkår for de ansatte! Alt vores produktion foregår i Danmark under ordnede forhold og vi stiller krav om, at vore leverandører er ISO certificerede. Dette er til gavn for det danske samfund og arbejdsmarked, og det bidrager til flere arbejdspladser.


Copyright © 2019 · Dansk Biblioteks Reklame A/S