Biblioteker

Vælg grønt, det koster ikke noget

Biblioteker tilbyder en værdifuld, gratis service overfor borgerne. Bøger udlånes og læses igen og igen. Jo bedre bøgerne beskyttes mod slitage, desto længere levetid har de. Derfor giver det god økonomisk mening at passe på dem.

Gratis lånetasker, bæreposer og bogmærker til lånerne yder bøgerne den allerbedste beskyttelse. Det er en venlig påmindelse fra biblioteket om at tage vare på udlånsmaterialerne. Med de nye miljøvenlige lånetasker, bioposer og bogmærker sender biblioteket samtidig et vigtigt grønt signal.

Vælg grønt

Bibliotekerne har en vigtig stemme. Ved at vælge bæreposer og bogmærker, der lever op til FN’s verdensmål, støtter bibliotekerne op om den vigtige, fælles klimasag. Både bøgerne, borgerne og klimaet får en hjælpende hånd.

Det er nemt

Både lånetasker, bioposer og bogmærker kan designes med præcis den grafik og de budskaber, biblioteket ønsker. Vi kan stå for hele processen og skal bare have et logo. Alt sendes naturligvis til korrektur, og vi giver lyd i god tid før en ny produktion. Det er nemt, og man er i trygge hænder hele vejen.

Det koster ikke noget

Vores lånetasker, bæreposer og bogmærker er gratis for bibliotekerne. De produceres nemlig i samarbejde med lokale erhvervsdrivene.

 

Sammen giver bøgerne, miljøet lokalsamfundet i by og provins, en hjælpende hånd.

Skal vi hjælpe dit bibliotek med en mere klimavenlig løsning?

Udfyld formularen for at blive kontaktet af vores rådgiver til en uformel drøftelse omkring muligheder for samarbejde

Skal du også være miljøvenlig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan finde en løsning, som passer til jer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.