Bogposer To-Go vinder frem på bibliotekerne

Bogposer To-Go vinder frem på bibliotekerne  

Bogposerne er et kreativt resultat af den stigende efterspørgsel, der har været på bøger og litteratur siden Danmark blev ramt af Corona’en og bibliotekerne blev nedlukket.

I en tid, hvor sociale arrangementer er aflyst, og kultur- og fritidstilbud holder lukket eller åbne med restriktioner, er der ekstra god tid til at læse bøger og se film. Det kan mærkes hos mange af bibliotekerne rundt i landet, hvor det digitale udlån på platforme som eReolen og Filmstriben er steget markant under corona nedlukningen.

 

Samtidig oplever bibliotekerne at blive kontaktet af en lang række borgere, som er løbet tør for læsestof og ønsker adgang til bibliotekets fysiske materialer, hvilket nu bliver muligt med det nye koncept bogposer som kan bestilles  To-Go eller TAKE AWAY i de genanvendelige biblioteksposer.

 

Bogposer konceptet er et tilbud flere af landes kommunens biblioteksbrugere anvender, som vinder frem i stigende grad. Uanset om du er løbet tør for gode billedbøger til oplæsning for dine børn, søger en spændende krimi til en eftermiddag i solen, eller mangler en film til en aften i sofaen, kan du på mange af landet bibliotekers hjemmeside bestille en bogpose med helt op til seks bøger, lydbøger, film eller tidsskrifter (kan variere pr. kommune).

Kontakt os og høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe jeres bibliotek med at tilbyde denne service på info@dbr-as-dk eller telefon 33252600

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Leave a comment

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.