Om DBR Medier

BÆREDYGTIGHED

  • I DBR Medier er bæredygtighed blandt andet, graden hvorved vi samlede set arbejder med mindst mulig negativ belastning på miljø og mennesker, samt arbejder med udvikling ift. genanvendelse og i naturlige materialer.   
  • Bæredygtighed er disciplinen der integrerer de processer der skal til så vi undgår/minimerer skader på miljøet, udvikler bedre og mere naturlige materialer samt reducerer affald ift. at kunne genbruge og genanvende produkterne.
  • Derfor stiller vi større miljømæssige krav til vores leverandører og os selv, f.eks. får DBR Medier kun strøm fra vedvarende energikilder som danske vindmøller.
Billede1

CIRKULÆR ØKONOMI

  • Begrebet cirkulær økonomi betyder at vi tænker hele “produktets liv” ind i et cirkulært loop – dvs. at vi arbejder med at designe og producere produkter så de i videst mulig omfang kan genbruges og i sidste ende genanvendes til at lave nye produkter af.
  • Dette skal ses i modsætning til den lineære økonomi, hvor man tager ressourcer, laver et produkt og blot skiller sig af med affaldsprodukterne, uden en langsigtet strategi for hvordan disse kan genbruges og genanvendes.
  • DBR Medier ønsker at gå forrest, og som såvel virksomhed som forbruger, har vi aktivt valgt at integrere bæredygtighed i vores strategi. Hvilket konkret betyder vores sortiment er udvidet og indeholder produkter som optager C02 under produktion eller er bygget med formål til genbrug.

Hvem er DBR medier?

DBR Medier har i mere end 30 år produceret poser, lånetasker, bogmærker og andre tryksager til de danske biblioteker. Vi er leverandør til bibliotekerne i 70 procent af landets kommuner og anerkendes for vores høje faglighed og ansvarlighed. Det gælder ikke mindst på miljøområdet, hvor vi investerer målrettet i at udvikle bæredygtige løsninger, der understøtter bibliotekernes grønne profil.

En grøn og gratis service

Vores lånetasker, bæreposer og bogmærker produceres i samarbejde med lokale erhvervsdrivende. Derfor koster det ikke bibliotekerne noget at bruge dem. Det lokale bibliotek kan således beskytte bøgerne med en grøn og gratis borgerservice, som har opbakning i lokalmiljøet og medvirker til at styrke fællesskabsfølelsen.

Dansk produktion

Vi yder både rådgivning og professionel hjælp med den kreative, grafiske opsætning, og vi står for hele printprocessen. Store dele af vores produktion foregår i Danmark under ordnede forhold, her anvender vi kun ISO-certificerede leverandører.

Skal du også være miljøvenlig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan finde en løsning, som passer til jer.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.