Produkter

Grøn omtanke og god service

DBR Medier har gennem de seneste år investeret massivt i at udvikle miljøvenlige alternativer, som efterlever FN’s verdensmål. Vores sukkerrørsposer, genbrugstasker og bogmærker er enten produceret af plantematerialer, biologisk nedbrydelige eller fra genbrug. De er udviklet med ét formål: At forebygge slid på bibliotekets og uddannelsessektorens bøger, så de fremstår pæne og appetitlige for lånerne i lang tid. Vi står for hele produktionsprocessen, fra den indledende rådgivning om det grafiske udtryk til det færdige produkt.

FN logo øverst

Sukkerrørsposer

Bioposen er fremstillet af sukkerrør. Den ligner og føles som en almindelig plasticpose, men er lavet af planter, der har optaget CO2, mens de voksede. Bioposen er et kvalitetsprodukt, som kan genbruges igen og igen til gavn for miljøet.

 

Genbrugstasker

Tilbydes i materialer af genbrugt plastflasker eller kraftigt vævet PP 

Fælles for den fiberforstærkede taske og PP tasken er, at der bruges mindre energi og der udledes mindre CO2 end ved fremstilling af både den traditionelle plastbærepose og muleposen.

 

Bogmærker

Vi tilbyder to typer miljøvenlige bogmærker. Ud over at beskytte bøgerne er bogmærkerne en direkte og synlig kanal til markedsføring af biblioteket. Den ene side af bogmærkerne er nemlig reserveret til biblioteks information, som eksponeres gennem hele læseoplevelsen.

Blokke & Blade

Vi tilbyder Notesblokke eller Notes løsblade, som er trykt på miljøgodkendt papir og et Svanemærket trykkeri. Fælles er de hjælper de studerende og besøgende i deres daglige virke. Ud blokkene er en direkte og synlig kanal til markedsføring af biblioteket og gymnasiet. 

 

Skal du også være miljø fokuseret ?

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan finde en løsning, som passer til jer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.