Bæreposer

En Ny genbrugspose med grøn omtanke

Som en nyhed er vores biblioteksposer nu produceret af genanvendt materiale. Det vil sige plast som tidligere har været brugt sorteret og nu genanvendt. Når du genbruger denne pose er du med til at værne om klodens ressourcer. Udover at beskytte udlånsmaterialerne er bæreposerne en direkte og synlig kanal til markedsføring af biblioteket. Den ene side af poserne er reserveret til bibliotekets informationer, som eksponeres, når poserne bringes rundt i lokalområdet.  

Genbrugsposen

Genbrugsposen er et kvalitetsprodukt, som kan genbruges igen og igen til gavn for miljøet.

 

Genbrugsposerne er certificerede under GRS certificeringsordningen. GRS er internationalt anerkendt og understøtter miljømæssig og socialt ansvarlig fremstilling. 

 

Vi levere poser i  genbrugt plast efter FN verdensmål 12. Råmaterialet er fremstillet af genbrugte plastflasker og andre forbrugsprodukter GSR certificeret.

 

Global Recycled Standard (GRS) er en international produkt- og forsyningskædestandard, der stiller krav til genbrugsmateriale, varetægtskæde, social og miljømæssig praksis og kemikalierestriktioner.

Det er en uvildig tredjepartscertificering. Det primære mål med GRS er at øge brugen af genbrugsmaterialer i produkter og reducere de skadelige sociale, miljømæssige og kemiske påvirkninger af produktionen.

Bioposen

Bioposen er fremstillet af sukkerrør. Den ligner og føles som en almindelig plasticpose, men er lavet af planter, der har optaget CO2, mens de voksede. Bioposen er et kvalitetsprodukt, som kan genbruges igen og igen til gavn for miljøet.

 

 

Bioposerne er tredjepartscertificerede under ISCC certificeringsordningen. ISCC er internationalt anerkendt og understøtter miljømæssig og socialt ansvarlig fremstilling. 

Display og standerløsninger

Vi tilbyder kvalitets display/standerløsninger som kan tilpasses individuelle udtryk og samtidige hjælper med opbevaring uden at gå på kompromis med kvalitet og design.

 

 

  • Nem opbevaring af poser
  • Tavle til udskiftelige plakater
  • Returboksen gør det nemt at håndtere
  • Bogmærkeholder i fronten

Skal vi hjælpe dit bibliotek med en mere miljøvenlig løsning

Udfyld formularen for at blive kontaktet af vores konsulent til en uformel drøftelse omkring muligheder for samarbejde

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.