BÆREDYGTIGHED
HOS dbr mEDIER a/s

I DBR MEDIER A/S vil vi gerne tage ansvar for klima, miljø og for social retfærdighed. Vi tilbyder løsninger, der kommer miljøet og vores kunder til gode. Vi er på en rejse mod at blive mere bæredygtige, og du kan læse mere om vores tiltag her.

Klima

Vores måde at leve, producere og forbruge på belaster miljø og klima. Hvis fremtidens generationer skal have samme muligheder som os, skal vi finde bedre løsninger, som ikke belaster vores jordklodes miljø og klima i samme grad.

Social Ansvar

Vi har fokus de menneskelige faktorer: menneskers liv, adfærd og velbefindende er afgørende for at skabe et bæredygtigt samfund. I DBR A/S påtager vi et socialt ansvar, og samarbejder derfor også med mennesker som har psykiske udfordringer i vores produktion

Forbrug

I DBR Medier ønsker, vi at bidrage til den grønne omstilling har derfor valgt anvende vedvarende energi som kommer fra en danske vindmøller og solceller, ydermere stiller vi krav til vores leverandører om et effektivt forbrug samt genbrug af.

12 lille

ANSVARLIGT FORBRUG

DBR Medier arbejder efter FN 17. Verdensmål, og derfor designer ansvarlige produktløsninger, som er af genanvendelige materialer eller kan genbruges. Det skåner klimaet for unødvendige belastning, samt sikre en bedre jordklode til kommende generationer

BÆREDYGTIGHED

 • I DBR Medier er bæredygtighed blandt andet, graden hvorved vi samlede set arbejder med mindst mulig negativ belastning på miljø og mennesker, samt arbejder med udvikling ift. genanvendelse og i naturlige materialer.   
 • Bæredygtighed er disciplinen der integrerer de processer der skal til så vi undgår/minimerer skader på miljøet, udvikler bedre og mere naturlige materialer samt reducerer affald ift. at kunne genbruge og genanvende produkterne.
 • Derfor stiller vi større miljømæssige krav til vores leverandører og os selv, f.eks. får DBR Medier kun strøm fra vedvarende energikilder som danske vindmøller.
Billede1

CIRKULÆR ØKONOMI

 • Begrebet cirkulær økonomi betyder at vi tænker hele “produktets liv” ind i et cirkulært loop – dvs. at vi arbejder med at designe og producere produkter så de i videst mulig omfang kan genbruges og i sidste ende genanvendes til at lave nye produkter af.
 • Dette skal ses i modsætning til den lineære økonomi, hvor man tager ressourcer, laver et produkt og blot skiller sig af med affaldsprodukterne, uden en langsigtet strategi for hvordan disse kan genbruges og genanvendes.
 • DBR Medier ønsker at gå forrest, og som såvel virksomhed som forbruger, har vi aktivt valgt at integrere bæredygtighed i vores strategi. Hvilket konkret betyder vores sortiment er udvidet og indeholder produkter som optager C02 under produktion eller er bygget med formål til genbrug. Vi kalder det ansvarlig produktudvikling.
FN logo øverst

Vores produkter er designet til genbrug eller genanvendelse

Vi anvender vedvarende energi fra danske vindmøller

Vores bioposer er lavet af planter, der har optaget CO2 , mens de voksede

Bogmærker

Fordele ved at tilbyde gratis bogmærker og miljøbevidste poser til de besøgende.

Fordelene ved bogmærkerne inkluderer:

 1. Fremmer bæredygtighed:

  Bogmærker trykkes på et dansk svanemærket trykkeri og trykt på FSC godkendt papir, viser engagement og miljøbevidsthed.

 2. Beskytter bøgerne:

  Bogmærkerne af høj kvalitet beskytter bøgerne mod slid og skader.

 3. Forlænger levetiden:

  Vores produkter skåner udlånsmaterialet for unødvendigt slidtage,  hvilket sparer på økonomien.

Poser & Tasker

De miljøbevidste sukkerørsposer, der har optaget CO2 eller taskerne der er produceret af genbrugte plastflasker, har også fordele:

1.    Miljøvenligt image: 

Miljøbevidste poser viser bibliotekets engagement i at reducere plastforurening og CO2-udledning.

 

2.  Praktisk og nyttigt:
Poserne er praktiske til at transportere bøger og sender samtidig et positivt budskab om miljøansvar.

 

3.  Omvandrende reklame:
Poserne med bibliotekets logo fungerer som omvandrende reklame og skaber opmærksomhed i lokalområdet.

Skal du også være miljøvenlig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan finde en løsning, som passer til jer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.