BÆREDYGTIGHED
HOS dbr mEDIER a/s

I DBR MEDIER A/S vil vi gerne tage ansvar for bæredygtighed. Vi tilbyder bæredygtige løsninger, der kommer miljøet og vores kunder til gode. Vi er på en rejse mod at blive mere bæredygtige, og du kan læse om vores tiltag her.

BÆREDYGTIGHED

  • I DBR Medier er bæredygtighed blandt andet, graden hvorved vi samlede set arbejder med mindst mulig negativ belastning på miljø og mennesker, samt arbejder med udvikling ift. genanvendelse og i naturlige materialer.   
  • Bæredygtighed er disciplinen der integrerer de processer der skal til så vi undgår/minimerer skader på miljøet, udvikler bedre og mere naturlige materialer samt reducerer affald ift. at kunne genbruge og genanvende produkterne.
  • Derfor stiller vi større miljømæssige krav til vores leverandører og os selv, f.eks. får DBR Medier kun strøm fra vedvarende energikilder som danske vindmøller.
Billede1

CIRKULÆR ØKONOMI

  • Begrebet cirkulær økonomi betyder at vi tænker hele “produktets liv” ind i et cirkulært loop – dvs. at vi arbejder med at designe og producere produkter så de i videst mulig omfang kan genbruges og i sidste ende genanvendes til at lave nye produkter af.
  • Dette skal ses i modsætning til den lineære økonomi, hvor man tager ressourcer, laver et produkt og blot skiller sig af med affaldsprodukterne, uden en langsigtet strategi for hvordan disse kan genbruges og genanvendes.
  • DBR Medier ønsker at gå forrest, og som såvel virksomhed som forbruger, har vi aktivt valgt at integrere bæredygtighed i vores strategi. Hvilket konkret betyder vores sortiment er udvidet og indeholder produkter som optager C02 under produktion eller er bygget med formål til genbrug. Vi kalder det ansvarlig produktudvikling.
FN logo øverst

Vores produkter er designet til

Vi anvender fra danske vindmøller

Vores bioposer er lavet af planter, , mens de voksede

Skal du også være miljøvenlig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan finde en løsning, som passer til jer.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.