Boost din synlighed

Styrk jeres profil på biblioteker, gymnasier og uddannelsessteder i hele Danmark

Omkring os

  • DBR Medier har i mere end 30 år produceret poser, lånetasker, bogmærker, blokke og andre tryksager til de danske uddannelsessteder og biblioteker.

 

  • Vi er leverandør til bibliotekerne i 70 procent af landets kommuner, et stort antal foreninger, virksomheder samt uddannelsessituationer, og vi anerkendes for vores høje faglighed og ansvarlighed. 

 

  • Det gælder ikke mindst på miljøområdet, hvor vi investerer målrettet i at udvikle miljøvenlige løsninger, der understøtter vores kunders øget synlighed, grønne profil samt FN Verdensmål. 

Det er os med de gratis blokke

De mest anderkendte kultur og uddannelsesinstitutioner, herunder Biblioteker, Gymnasier, Erhvervsskoler og Tekniske Skoler, har allerede set værdien i vores gratisblokke!

 

 

Vores gratisblokke er meget attraktive på gymnasier og biblioteker

Blokkene er placeret centralt i kantiner, tæt ved skranker, computerne – LET tilgængelige for alle, når de har brug for dem. Kantinen er det centrale mødested, hvor folk samles i løbet af dagen.

 

HVAD gør vores tilbud endnu mere spændende?

 

Vi leverer vores notesblokke helt GRATIS! Takket være lokale erhvervsdrivende, der ønsker at markedsføre sig og samtidig støtte næste generation. De vil gerne have lærere og elever som deres kunder og er med til at sponsorere notesblokkene til de unge talenter.

Så hvorfor vente? Bliv en del af denne fantastiske mulighed nu!”

Vores service

Vi lever af god service og vi er med dig fra start til slut

grafisk-design-elev

Skræddersyet design

Vi lytter til dine behov og designer en kreativ løsning hertil

Målrettet Annoncering

Etablering af forbindelser og kom i direkte kontakt med din målgruppe

blokke bagsider 01

Stor Synlighed

Du bliver synlig på en af kommunens mest besøgte steder

FSC 1

Grøn omtanke

Vi levere løsninger med grøn omtanke, FSC og svanemærket er standard

Dine fordele

Maksimal Synlighed

Dit budskab vil være i centrum på vores populære gratisblokke, og med plads på både for- eller bagsiden, er du sikret maksimal synlighed. Det er din chance for at blive bemærket af besøgende, studerende, lærere og besøgende, hver dag!

Professionelt Design

Vores erfarne grafikere står klar til at give dine annoncer et professionelt og iøjnefaldende udseende. Du behøver ikke bekymre dig om design – vi tager os af det, så du kan koncentrere dig om at få dit budskab ud.

Den bedste placering

Skranker eller Kantinen er hjertet af disse steder, og vi sikrer, at dine annoncer er synlige her. Forestil dig, hvordan dine tilbud og services kan få folk til at stoppe, tage noter og interagere med dit brand – hver dag!

Lokale Samarbejdspartnere

Vi tilbyder muligheden for at levere blokke helt gratis ved at inkludere annoncer fra lokale handlende. Dette giver dig en chance for at profilere din virksomhed og nå ud til potentielle kunder, inklusive lærere og studerende.

Miljøbevidst Branding

Vores gratisblokke er produceret i Danmark på et svanemærket trykkeri under hensyn til ordentlige arbejdsforhold. Papiret er FSC-certificeret, hvilket betyder, at du også støtter miljøvenlig skovdyrkning for fremtidige generationer ved at annoncere hos os.

Mød nogle af vores glade sponsorer

Vi skaber kontakt med grøn omtanke

Kontakt os Tlf. 33 25 26 00

33252600

Åbningstiden er fra 9:00 – 16:30

Address Gasværksvej 15 D, 1656 København V

Email salg@dbr-as.dk

© 2024 All Rights Reserved.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.