Bæreposer

En Ny genbrugspose med grøn omtanke

De nye poser er plantebaserede, modsat normale poser, der er baseret på olie, altså fossile ressourcer. De nye poser er produceret af et fornybart materiale, hvor planterne har optaget CO2 imens de voksede og derfor er poserne klimavenlige, samtidig med at de er produceret under ordentlige forhold. Udover at beskytte udlånsmaterialerne er bæreposerne en direkte og synlig kanal til markedsføring af biblioteket. Den ene side af poserne er reserveret til bibliotekets informationer, som eksponeres, når poserne bringes rundt i lokalområdet.  

Bioposen

Bioposen er fremstillet af sukkerrør. Den ligner og føles som en almindelig plasticpose, men er lavet af planter, der har optaget CO2, mens de voksede. Bioposen er et kvalitetsprodukt, som kan genbruges igen og igen til gavn for miljøet.

 

 

Bioposerne er tredjepartscertificerede under ISCC certificeringsordningen. ISCC er internationalt anerkendt og understøtter miljømæssig og socialt ansvarlig fremstilling. 

Display og standerløsninger

Vi tilbyder kvalitets display/standerløsninger som kan tilpasses individuelle udtryk og samtidige hjælper med opbevaring uden at gå på kompromis med kvalitet og design.

 

 

  • Nem opbevaring af poser
  • Tavle til udskiftelige plakater
  • Returboksen gør det nemt at håndtere
  • Bogmærkeholder i fronten

Skal vi hjælpe dit bibliotek med en mere klimavenlig løsning

Udfyld formularen for at blive kontaktet af vores konsulent til en uformel drøftelse omkring muligheder for samarbejde

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.